Η ιστορία του Ελληνικού Χρέους...

Η προκλητική αδιαφορία στην τύχη της Κωνσταντίνας Κούνεβα

Το περιστατικό της Δευτέρας της 22ας Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 περίπου το βράδυ, όταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα, γενική γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού, επιστέφοντας από τη δουλειά της, δέχτηκε Δολοφονική Επίθεση με ΟΞΥ συντάραξε τον κάθε Έλληνα που έχει την απαίτηση να θεωρείται Ανθρωπος...

Και όμως ελάχιστα έπραξε η Ελληνική κυβέρνησα και ελάχιστες και χλιαρές ήταν οι παρεμβάσεις των άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα των γυναικείων οργανώσεων που επέδειξαν όλο το μέγεθος της θρασυδειλίας τους αφού κάθε μία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες πολιτικοί, εργοδοτεί με μη σύννομες διαδικασίες ξένο προσωπικό...

Μια εμφανής παρέμβασή τους θα είχε ως αποτέλεσμα να κυνδυνεύσουν να ξεγυμνωθούν απέναντι στην αλήθεια για τις προσωπικές εμπλοκές τους με την παράνομη εργοδοσία...

Έτσι σίγασαν... έκαναν την πάπια ομαδικά και συνωμοτικά...

Όσον αφορά τους τραχείς προστάτες του εργατικού κινήματος, τους νεόφερτους οπαδούς του συνοθυλευματικού ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί είχαν άλλα ενδιαφέροντα... έπρεπε να συγκεντρώσουν υπογραφές ψευδεπίγραφων κατοίκων του ελαιώνα για να παρασταθούν ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου που όμως ένιψε τας χείρας του και παρέπεμψε την υπόθεση επι της ουσίας στην Ολομέλεια του Μαρτίου...

Ασφαλώς οι δίκαιοι δικαστές δεν είχαν χρόνο να συγκαλέσουν την ολομέλεια ενωρίτερα... προβάλλοντας την ενδελέχεια που αρμόζει σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση... και προκαλώντας το ερώτημα «απο ποιον πλανήτη κατάγονται...»

Η υποκρισία της Ελληνικής κοινωνίας στα ανώτατα Πολιτικά και Δικαστικά αξιώματα προκαλεί σε σημείο που ο κάθε απλός πολίτης να αισθάνεται οτι έχουν επικαθίσει πάνω του οι ταγείς αλλότριων συμφερόντων που ποτέ δεν θα λειτουργήσουν με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το δημοκρατικό ήθος που θα επέβαλε η ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή ένωση...

Και οι δυο αρχές εμφανίζουν τριτοκοσμική θεώρηση στην ανάληψη πρωτοβουλιών που ενοχλούν, προκαλούν και αηδιάζουν τον απλό και ειλικρινή λαό της πατρίδας μας...

Ακολουθεί η τοποθέτηση της Περιεκτικής Δημοκρατίας η οποία συντάχθηκε με την Παναττική Οργάνωση Καθαριστριών και Οικιακού προσωπικού.

Να σημειωθεί ότι το έρεβος της διαφθοράς στον τομέα αυτό είναι πολύ γνωστό απο τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν αυτές οι εταιρείες αντρώθηκαν και αλώνιζαν στα στέκια των ΔΕΚΟ και των Υπουργείων...

Όλοι ξέρουν πολύ καλά τι συνέβαινε ή συμβαίνει και όλοι ψεύδονται ασύστολα με κτηνώδη ανειλικρίνεια...

Εργαζόμενοι και μετανάστες υπό καθεστώς τρομοκρατίας

Τη Δευτέρα στις 22/12/2008 στις 12:10 περίπου το βράδυ η Κωνσταντίνα Κούνεβα γενική γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού επιστέφοντας από τη δουλειά της δέχτηκε Δολοφονική Επίθεση με ΟΞΥ. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στα μάτια και στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να έχει χάσει την όρασή της από το ένα μάτι και να έχει υποστεί μόνιμες βλάβες σε άλλα ζωτικά όργανα. Κινδυνεύει η ίδια η ζωή της.

Η Κωνσταντίνα, είναι γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, εργαζόμενη, συνδικαλίστρια και μετανάστρια. Δεν της έφτανε όμως αυτό ήθελε και επέμενε να είναι πραγματική συνδικαλίστρια και να παλεύει για εργατικά δικαιώματα. Τέτοιο θράσος δεν μπορούσε να γίνει ανεκτό. Έπρεπε να στοχοποιηθεί και να τιμωρηθεί!!

Η Κωνσταντίνα και το σωματείο καθαριστριών προσπαθούν και επιμένουν τα τελευταία χρόνια να τραβάνε την κουρτίνα και να αποκαλύπτουν όλα όσα κρύβονται κάτω από τις εργολαβίες, ιδιαίτερα στις δημόσιες υπηρεσίες. Σιωπή!! Το κράτος κάνει πως κοιμάται και δεν καταλαβαίνει! Οι διοικήσεις των οργανισμών, των επιχειρήσεων, των νοσοκομείων κάνουν πως κοιμούνται και δεν καταλαβαίνουν! Ο επίσημος "συνδικαλισμός" κάνει πως δεν καταλαβαίνει!

Συντελούνται κάθε μέρα μικρά και μεγάλα εγκλήματα, ανατρέπονται τα εργατικά κεκτημένα πολλών δεκαετιών, ποδηγετείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όλοι "κάνουν την πάπια". Απαντούν με ένα στόμα ο υπουργός, ο διοικητής του νοσοκομείου, ο πρόεδρος του οργανισμού: "εμένα δεν με ενδιαφέρει".

"Μα καταπατούνται όλα τα εργατικά δικαιώματα, δεν μας βάζουν ένσημα, δεν μας πληρώνουν τις ώρες που εργαζόμαστε, μας βάζουν και υπογράφουμε λευκά χαρτιά με αποδοχές που ποτέ δεν μας έδωσαν, υπογράφουμε με την πρόσληψη την οικειοθελή αποχώρηση και αυτοί δηλώνουν πλασματικές ώρες, δεν μας πληρώνουν τις υπερωρίες, δεν μας κολλάνε τα βαρέα και δεν θεμελιώνουμε δικαίωμα σύνταξης, μας ασκούν ψυχολογική βία εκβιάζοντάς μας με απολύσεις και «μαύρες λίστες»."

"Στήνουν εργοδοτικά σωματεία για να μας αντιπροσωπεύουν οι Προσωπάρχες και οι υποτακτικοί των εργολάβων. Καταγγέλλουμε καθημερινά στις ελεγκτικές υπηρεσίες, στο ΙΚΑ, στα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα. Κατεβαίνουμε με αγωγές, ομαδικές και ατομικές. Ζητάμε στοιχεία που αφορούν τις εργασιακές μας σχέσεις και επικαλούνται προσωπικά δεδομένα!! Όταν καταφέρνουμε, με χίλια ζόρια, να προσεγγίσουμε τα υπουργικά γραφεία για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα και να αλλάξει το νομικό καθεστώς που επιτρέπει στις δημόσιες και στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να επικρατούν από την εργοδοσία οι πρακτικές της cosa nostra, ούτε αυτοί καταλαβαίνουν και ας καταγγέλλουμε και στους υπουργούς ότι τα ίδια γίνονται με τις εργολαβίες καθαρισμού και μέσα στα υπουργεία τους!! Ίδια λίγο πολύ αντιμετώπιση, από τα ΣΕΠΕ και τα ΚΕΠΕΚ που καταφεύγουμε για επιθεωρήσεις στους τόπους εργασίας. Υπάρχει ένας τεράστιος φάκελος από τη δράση μας για την εγκληματική συμπεριφορά της εργοδοσίας. Τα καταγγείλαμε και στα ΜΜΕ."

"Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ:

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!"

(το ανωτέρω βασίζεται στην Ανακοίνωση /Δελτίου Τύπου της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού ― 25/12/2008)

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

(Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί την παρέμβαση του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες Σιωνιστικές κτηνωδίες)

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την συνέχεια του κειμένου στη ακόλουθη διαδικτυακή σελίδα...

http://www.inclusivedemocracy.org/pd/index.htm

Ακόμα και αν δεν συμφωνούν με όλες τις θέσεις της Περιεκτικής Δημοκρατίας εντούτοις θα εύρουν εκεί μια γενναία και ειλικρινή παράθεση γεγονότων που αφαιρεί σχεδόν κάθε επιχείρημα απο τον Σιωνισμό να ενεργεί διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου όπως αυτά που είδαμε πρόσφατα ενώ ταυτόχρονα ψεύδεται ασυστόλως για το είδος των όπλων και τις διαθέσεις εκείνων που τα χρησιμοποίησαν..

Η ταχύτητα με την οποία η τρέχουσα κυβέρνηση του Ισραήλ αντιμετώπισε την κατάσταση ξεπέρασε κάθε αποδεκτό όριο ενω η τοποθέτηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, απέναντι στην απανθρωπιά των Σιωνιστών, στο Νταβός, ήταν μα γενναία πράξη η οποία έδειξε την ανεπάρκεια της Ελληνικής Κυβέρνησης σε διεθνή θέματα όπου λειτουργεί με την ουρά στα αχαμνά της...

Είναι η πρώτη φορά που αποδέχομαι οτι ο Ερντογάν συμπεριφέρθηκε ως Ηγέτης μεγάλης χώρας και του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την θέση ιδιαίτερα όταν συγκρίνεται με την γυναικουλίστικη ελληνική στάση όλων των κομμάτων (υπήρξαν μερικές προσωπικές φωτεινές εξαιρέσεις απο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ) απέναντι στο Ισραήλ.

Ακολουθεί η αρχή του κειμένου της παρέμβασης του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία:

Πρόσφατα συντελέστηκε ένα κτηνώδες έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την απόλυτη συμπαράσταση όχι μόνο της Αμερικανικής ελίτ αλλά και των Ευρωπαϊκών ελίτ ―συμπεριλαμβανομένης της δικής μας πολιτικής ελίτ (Ν.Δ. & ΠΑ.ΣΟ.Κ.) που θρασύτατα ζητούσαν «κατάπαυση του πυρός»: δηλαδή να σταματήσουν οι Σιωνιστές εγκληματίες να δολοφονούν 100 Παλαιστίνιους για κάθε Ισραηλινό (όπως έκαναν σε κάθε περίπτωση στην βρώμικη ιστορία εθνοκάθαρσης της Παλαιστίνης την οποία ξεκίνησαν με την ίδρυση του σιωνιστικού κράτους το 1948) με αντάλλαγμα να σταματήσουν οι Παλαιστίνιοι την αντίσταση τους, δηλαδή το απαράβατο δικαίωμα κάθε λαού κάτω από κατοχή.

Έτσι τα F16 και οι πύραυλοι τελευταίας τεχνολογίας και τα αλλά κτηνώδη όπλα Αμερικανικής κατασκευής που οι θρασύδειλοι Σιωνιστές τα χρησιμοποιούν από ύψους μερικών χιλιάδων μέτρων, εξισώνονταν με τα ... βαρελότα των Παλαιστίνιων.

Αποτέλεσμα: 1400 σχεδόν νεκροί Παλαιστίνιοι γυναικόπαιδα και άνεργοι που είχαν πιάσει δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί στην αστυνομία της Γάζας, αφού όλες οι άλλες δουλειές έχουν εξαφανιστεί από τον οικονομικό στραγγαλισμό που επέβαλαν οι Σιωνιστές και η Δύση.

Αιτία: ο λαός της Γάζας ψήφισε δημοκρατικά την Χαμάς που δεν δέχεται να ξεπουλήσει την Παλαιστίνη όπως το όργανο της υπερεθνικής ελίτ, ο Αμπάς!

Η συνέχεια εδώ:

http://www.inclusivedemocracy.org/pd/index.htm