Η ιστορία του Ελληνικού Χρέους...

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

(Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί την παρέμβαση του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία με αφορμή τις πρόσφατες Σιωνιστικές κτηνωδίες)

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την συνέχεια του κειμένου στη ακόλουθη διαδικτυακή σελίδα...

http://www.inclusivedemocracy.org/pd/index.htm

Ακόμα και αν δεν συμφωνούν με όλες τις θέσεις της Περιεκτικής Δημοκρατίας εντούτοις θα εύρουν εκεί μια γενναία και ειλικρινή παράθεση γεγονότων που αφαιρεί σχεδόν κάθε επιχείρημα απο τον Σιωνισμό να ενεργεί διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου όπως αυτά που είδαμε πρόσφατα ενώ ταυτόχρονα ψεύδεται ασυστόλως για το είδος των όπλων και τις διαθέσεις εκείνων που τα χρησιμοποίησαν..

Η ταχύτητα με την οποία η τρέχουσα κυβέρνηση του Ισραήλ αντιμετώπισε την κατάσταση ξεπέρασε κάθε αποδεκτό όριο ενω η τοποθέτηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, απέναντι στην απανθρωπιά των Σιωνιστών, στο Νταβός, ήταν μα γενναία πράξη η οποία έδειξε την ανεπάρκεια της Ελληνικής Κυβέρνησης σε διεθνή θέματα όπου λειτουργεί με την ουρά στα αχαμνά της...

Είναι η πρώτη φορά που αποδέχομαι οτι ο Ερντογάν συμπεριφέρθηκε ως Ηγέτης μεγάλης χώρας και του αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την θέση ιδιαίτερα όταν συγκρίνεται με την γυναικουλίστικη ελληνική στάση όλων των κομμάτων (υπήρξαν μερικές προσωπικές φωτεινές εξαιρέσεις απο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ) απέναντι στο Ισραήλ.

Ακολουθεί η αρχή του κειμένου της παρέμβασης του Δικτύου για την Περιεκτική Δημοκρατία:

Πρόσφατα συντελέστηκε ένα κτηνώδες έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού με την απόλυτη συμπαράσταση όχι μόνο της Αμερικανικής ελίτ αλλά και των Ευρωπαϊκών ελίτ ―συμπεριλαμβανομένης της δικής μας πολιτικής ελίτ (Ν.Δ. & ΠΑ.ΣΟ.Κ.) που θρασύτατα ζητούσαν «κατάπαυση του πυρός»: δηλαδή να σταματήσουν οι Σιωνιστές εγκληματίες να δολοφονούν 100 Παλαιστίνιους για κάθε Ισραηλινό (όπως έκαναν σε κάθε περίπτωση στην βρώμικη ιστορία εθνοκάθαρσης της Παλαιστίνης την οποία ξεκίνησαν με την ίδρυση του σιωνιστικού κράτους το 1948) με αντάλλαγμα να σταματήσουν οι Παλαιστίνιοι την αντίσταση τους, δηλαδή το απαράβατο δικαίωμα κάθε λαού κάτω από κατοχή.

Έτσι τα F16 και οι πύραυλοι τελευταίας τεχνολογίας και τα αλλά κτηνώδη όπλα Αμερικανικής κατασκευής που οι θρασύδειλοι Σιωνιστές τα χρησιμοποιούν από ύψους μερικών χιλιάδων μέτρων, εξισώνονταν με τα ... βαρελότα των Παλαιστίνιων.

Αποτέλεσμα: 1400 σχεδόν νεκροί Παλαιστίνιοι γυναικόπαιδα και άνεργοι που είχαν πιάσει δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί στην αστυνομία της Γάζας, αφού όλες οι άλλες δουλειές έχουν εξαφανιστεί από τον οικονομικό στραγγαλισμό που επέβαλαν οι Σιωνιστές και η Δύση.

Αιτία: ο λαός της Γάζας ψήφισε δημοκρατικά την Χαμάς που δεν δέχεται να ξεπουλήσει την Παλαιστίνη όπως το όργανο της υπερεθνικής ελίτ, ο Αμπάς!

Η συνέχεια εδώ:

http://www.inclusivedemocracy.org/pd/index.htm

No comments: